Contact opnemen
Meer weten?

afslankcursus tilburg afvallen viva la fitness

Volg de afslankcursus en verlies 5-10 kilo in 10 weken!

Om gezond af te vallen is het van belang om het juiste dieet te volgen en op de juiste manier te sporten. Bij Viva la Fitness krijgt u nu daarom de ultieme kans om 10 weken lang begeleid te worden door onze Personal Trainers en diëtist.

Lees hieronder alle informatie over deze curus. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan nu aan bij een van onze Personal Trainers, diëtist of vul hier ons contactformulier in

Hoe ziet de afslankcurcus eruit?

Het is de bedoeling minimaal 2-3 keer per week begeleid te worden door een Personal Trainer in kleine groepjes en een intake en midden- en eindevaluatie gesprekken te hebben met de diëtist.

Aan het begin van het traject zullen de deelnemers individueel een intake krijgen door de Personal Trainers. Tijdens deze intake zullen uw wensen en behoeften besproken worden en zal er een ‘Health Check’ plaatsvinden. Deze health check houdt in:
– Medische vragenlijst
– Fit-test (kracht/conditie)

Daarnaast wordt uw gewicht, vetpercentage, spierpercentage, BMI, buikomvang en heupomvang genoteerd voor een duidelijke beginsituatie.
Dit zal wekelijks genoteerd worden om progressie bij te houden.

 

De diëtist zal u begeleiden door middel van:
– Voedingsanalyse over uw huidige eetpatroon
– Persoonlijke voedingsdagboekjes maken (a.d.v de voedingsanalyse)
– Workshops over voeding
– Midden en eindevaluatie

Wij, de trainers, diëtist en jullie zelf, zullen elkaar motiveren, tips en tricks met jullie delen zodat jij jouw persoonlijke doel binnen de 10 weken zal halen!

Kortom, u wordt op een intensieve en leuke wijze 10 weken lang begeleid om eindelijk van uw overtollige gewicht af te komen!

 

Kosten afslankcursus:

Nu slechts 99,95. De kosten worden vergoed uit de basis pakket van uw zorgverzekering afhankelijk van het eigen risico.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan nu aan bij een van onze Personal Trainers, diëtist of vul ons contactformulier in