Contact opnemen
Meer weten?

bedrijfsfitness bedrijfs fitness tilburg

Bedrijfsfitness Healthcare@Work!

Viva La Fitness biedt als onderdeel van Healthcare@Work de mogelijkheid voor bedrijven om binnen een gezondheidscentrum te sporten met alle specialisten onder 1 dak. Op deze manier kunnen we aan verschillende aspecten van de gezondheid van uw medewerkers werken. Tevens kunnen wij op locatie gezondheidschecks, sportdagen/activiteiten, workshops, lezingen over leefstijl en voeding en leefstijlgesprekken met medewerkers organiseren. Omdat elk bedrijf anders is en vaak een eigen idee heeft over hoe ze hun medewerkers een gezondheidsplatform kunnen bieden, zijn wij flexibel in onze aanpak. Wij zullen dus in overleg met het bedrijf of hun werknemers ons aanbod afstemmen. Wel hebben wij natuurlijk aan de hand van onze ervaringen een aantal pakketten op voorhand samengesteld.

bedrijfsfitness tilburg

DE KLANT VERTELT

tiwos-klant-vertelt
Tiwos en Viva la Fitness (2015)

In september 2015 hebben we bij Tiwos, Tilburgse woonstichting, een ‘Viva la Vie-dag’ georganiseerd en daar hebben we Viva la Fitness bij betrokken. Ons doel van deze dag was om onze collega’s vooral een hele gezellige en sportieve dag in de buitenlucht te bieden, waarbij ze ook – vrijblijvend – een gezondheidscheck konden laten doen. Paul Franssen van Viva la Fitness had daarvoor tijdens deze dag een ‘gezondheidszuil’ ingericht. Voorafgaand aan deze dag kreeg iedereen een vragenlijst over gezondheid, beweging en voeding.
En op de dag zelf kon men een ‘gezondheidstest’ laten doen!

Het was een fantastische dag die met heel veel enthousiasme is ontvangen. Verschillende collega’s zijn gaan sporten bij Viva la Fitness en hebben nog steeds contact met Paul.
Paul Fransen en zijn collega’s hebben er mede voor gezorgd dat het bewustzijn voor wat betreft bewegen en gezondheid bij een aantal collega’s groter is geworden.

healthcarework

 

Wat kunnen wij?

U kunt bij ons terecht voor:
•    Bedrijfsfitness
•    Bedrijfsfysiotherapie
•    Sport activiteiten op locatie
•    Werkplekonderzoek
•    Bedrijfsfitheidscan
•    Vitaliteitsgesprekken
•    Workshops en lezingen voeding & leefstijl

Waarom bedrijfsgezondheid via bedrijfsfitness?

Uit onderzoek van TNO is gebleken dat sportende werknemers minder vaak, en korter ziek zijn dan hun collega’s die niet sporten. Ziekte of arbeidsongeschiktheid is een grote kostenpost voor werkgevers. Healthcare@Work geeft een goede impuls tot gezonde en actieve werknemers, en zo dus verhoging van de productiviteit! De belastingdienst heeft een speciale fiscale voordeelregeling voor o.a. bedrijfsfitness (de werkkostenregeling). Hierdoor kan de korting voor een werknemer die aan bedrijfsfitness deelneemt wel oplopen tot 52%. Voor werkgevers is bedrijfsfitness geheel kostenneutraal

Klanten over Healthcare@Work fitness voor bedrijven

Meer weten over Healthcare@Work?, klik hier.