Home
>
Viva la blog
>
Voedingsadvies leestip; 77 Fabels & Feiten Over Onze Voeding

Voedingsadvies leestip; 77 Fabels & Feiten Over Onze Voeding

Blog geschreven door Paul Franssen - 02-03-2015
Viva la Fitness Blog - Voedingsadvies leestip; 77 Fabels & Feiten Over Onze Voeding - Paul Franssen

Als personal trainer kom je vaak klanten tegen met allerlei vragen over gezonde voeding. Afslankprogramma’s zoals Sonja Bakker, de Voedsel zandloper en nog vele andere hypes zijn het onderwerp van gesprek. Vaak is de marketing van dit soort producten hetgeen wat echt werkt.


Hypes zijn dikwijls gebaseerd op alles of niets. Maar zo zwart-wit is het natuurlijk niet. Bijvoorbeeld mag je vaak helemaal geen koolhydraten eten terwijl dit macronutriënten zijn die ons lichaam absoluut niet kan missen. Echter kun je wel de hoeveelheid afstemmen op de arbeid die jouw lichaam op een dag levert. Op deze manier zal jouw lichaam de koolhydraten die je niet verbrand minder opslaan in je vetreserves. In het boek ’77 Fabels & Feiten Over Onze Voeding’ beantwoordt auteur Hans Kraak de meest voorkomende vragen over onze voeding. Het boek geeft ook een goede aanzet naar het bewuster omgaan met je voeding.

Veel leesplezier!

Wil jij weten wat voedingsbegeleiding door een voedingscoach van Viva la Fitness voor jouw kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.
Contacteer ons!
Meer weten?
The best project you'll ever work on is you!

Viva la Fitness Tilburg werkt samen met

Fysio Binnenstad Intenz Bedrijfsfitness Nederland Willem 2 Academie
Viva la Fitness Tilburg © 2020 - powered by BeweegR | website powered by ompria - design by French Made