Contact opnemen
Meer weten?

Bootcamp in Tilburg

Bootcamp komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse leger maar wordt ook al jaren gebruikt in ons eigen leger. Deze trainingen leggen de focus op de algehele conditie. Dus uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Elke week op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur trainen we lekker buiten in de Warande in Tilburg. De Bootcamp lessen worden verzorgd door Thierry Farla.

Hoe werkt bootcamp?

Je meldt je aan voor de lessen via ons contactformulier en dan vraag je een gratis proefles aan. Er wordt dan binnen 24 uur contact met je opgenomen. Mocht je het leuk vinden dan heb je de mogelijkheid je online in te schrijven. We hanteren alleen maar 3 maand abonnementsvormen:

1x per week Bootcamp 32,95 per maand
2x per week Bootcamp 39,95 per maand

Bootcamp is een zware training maar de lessen worden opgebouwd zodat deelnemers de gelegenheid krijgen in de training te groeien qua conditie en kracht. Kom je ook mee buiten spelen?

Wil je lid worden en je online inschrijven voor je eerste Bootcamp les, klik hier. !

gratis proefles bootcamp

agenda

bekijk hier de hele agenda

Nieuwe les: ‘LXR training!

Wil je meer weten over LXR training?... lees meer ...

Bootcamp vanaf april 2017 weer op het lesrooster

‘Bootcamp vanaf april 2017 weer op ons... lees meer ...

Wil jij deelnemen aan de Afslankcursus?

10 weken Afslank cursus voor 99,95 incl.... lees meer ...

Bootcamp instructeur Viva al Fitness

Thierry is een gecertificeerde Bootcamp instructeur met jarenlange ervaring ook als fanatieke sporter dus de deelnemers mogen een leuke maar effectieve training verwachten door een ervaringsdeskundige! Viva la Fitness Bootcamp is ook gewoon erg gezellig omdat er een hele leuke dynamiek is in de groepen. We doen, buiten standaardoefeningen zoals de sit & push ups, ook samenwerkingsopdrachten en spelvormen om de lessen gevarieerd en leuk te houden. Zodoende leer je je groepsgenoten ook goed kennen en dat is natuurlijk een goede stimulans om lekker te blijven sporten.

Thierry Farla: ‘Bootcamp klinkt voor de meesten als gedrild worden, kruipen door de modder, klimmen over eng hoge muren en keihard rennen. Zo heftig is het niet. Maar wel uitdagend. Ja, het is buiten trainen, ook in de winter. Ja, het is met je handen in het gras en het losse zand. En ja, je wordt er ook wel moe van. Maar ook: In een Bootcamp les verbrand je mega veel calorieën, krijg je een enorme variatie aan uitdagende kracht- en conditie-oefeningen en geniet je tegelijkertijd van een natuurlijke omgeving met supergezonde buitenlucht. De extra zuurstof is goed voor je spiergroei waardoor je nog sneller resultaat bereikt. De trainingslocatie is De Warande nabij de Universiteit. In een prachtig bos met veel mogelijkheden om te oefenen aan je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Samen met buddys rennen over heuvelachtige parcoursen, jumpen over bomen en betonblokken, optrekken aan takken en doelpalen, handstand push-ups oefenen tegen boomstammen, tractorflippen in een bandenrace, enzovoorts.’