Home
>
Groepslessen

Groepslessen bij Viva la Fitness

Viva la Fitness biedt een ruime keuze aan groepslessen aan. Alle lessen zijn in kleine groepen en onder begeleiding van een personal trainer. Haal het maximale uit jezelf en doe mee met je groepsles naar keuze. Als lid van Viva la Fitness kun je heel eenvoudig je eigen groepslessen online inplannen. Het sporten in kleine groepen werkt stimulerend en bovendien is het ook erg gezellig.

Het aanbod is erg gevarieerd. Van spinnen tot yoga en van BBB tot Power Workout. Bekijk hier ons volledige aanbod, per groepsles staat middels icoontjes de intensiteit/focus vermeld.

Viva La Move!

Move is een functionele groepsles waarbij je in een circuit vorm allerlei oefeningen doet onder begeleiding van een Personal trainer. Functionele oefeningen houden in dat je het lichaam optimaal traint en belast. Zodat je jouw lichaam in een goede balans krijgt. Een les duurt 30 minuten, waarbij je met maximaal 7 anderen sport. Zowel voor kracht als voor uithoudingsvermogen een goede training. Een echte calorie verbrander!’

Lees meer ▸

Cross training!

Cross training is een verzameling van gymnastische oefeningen, weight lifting en body weight oefeningen. Een les duurt 45 minuten, waarbij je met maximaal 7 andere sport. Wil jij een stalen conditie en zo sterk zijn als een beer?! Wij dagen jou uit voor een van onze cross trainingen!’

Lees meer ▸

Bootcamp

Bij Bootcamp trainingen leggen we de focus op de algehele conditie. Dus uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Elke week op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur trainen we lekker buiten in de Warande in Tilburg. De Bootcamp lessen worden verzorgd door Thierry Farla.

Lees meer ▸

ZwangeR Move

ZwangeR Move is een functionele groepsles speciaal voor zwangeren vanaf 16 weken, waarbij je allerlei oefeningen doet onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. Samen met andere zwangere vrouwen sport je veilig voor moeder en kind.

Lees meer

Core Stability training

Bij deze training leg je de focus op je buikspieren en onderrug. Zowel in het dagelijks leven of voor elke sport die je beoefend heb je jouw ‘Core’ keihard nodig. Je buik en onderrug worden namelijk bij elke beweging belast. Die moeten dus sterk zijn! Een les duurt 30 minuten, waarbij je met maximaal 8 anderen sport. Wil jij onderrug klachten voorkomen? Doe eens een les mee!’

Lees meer ▸
Groepslessen rooster Viva la Fitness

Yoga

Yoga is voor iedereen! Als je kunt ademen kun je Yoga doen. Yoga is fijn als je aan je souplesse wilt werken, maar we werken ook aan kracht en aan balans. Als je wat langer Yoga doet, zul je merken dat je wat ruimer in je ‘binnenvoering’ komt te zitten. Ruimte in je lijf geeft ruimte in je hoofd. Heerlijk zen, dat wil toch iedereen.

Lees meer › Viva la Fitness - Yoga groepsles

Power Workout!

In deze workout van een uur ga je onder begeleiding van een Personal trainer krachttraining doen met kleine gewichten. De meesten kennen de les als Body Pump. Wij zijn echter voorstander van een gevarieerde les waarbij we de kennis van de Personal trainer inzetten om de les te differentiëren aan de doelgroep. Op deze manier krijg je sneller nieuwe trainingsprikkels zodat je sneller vooruitgang boekt.

Lees meer ▸

Pilates

Pilates is geschikt voor iedereen (jong en oud) die op zijn eigen niveau op verantwoorde wijze wil werken aan een sterkere rug, plattere buik en strakke benen en billen. We trainen op het ontwikkelen van kracht en lenigheid en balans.

Lees meer ▸
Tarieven van Viva la Fitness

BBB

Benen, billen en buik is een oude bekende in de fitness branche. Al jaren is BBB een favoriet van de dames gezien de focus op de spiergroepen. Kortom, een leuke en gevarieerde les gegeven door goede lesdocenten!

Lees meer ▸

Boxing fit

Boxing Fit is een super conditionele boxles gericht op mensen die wel willen boxen, maar geen contact boxen willen doen waarbij je elkaar pijn doet. Er zitten namelijk een heleboel goede aspecten in het technisch boxen die heel leuk zijn om te doen en ook erg goed voor de conditie zijn! Wil jij een leuke en fanatieke boxles? Meld je dan snel aan en doe mee!

Lees meer ▸
Contacteer ons!
Meer weten?
The best project you'll ever work on is you!

Viva la Fitness Tilburg werkt samen met

Fysio Binnenstad Intenz Bedrijfsfitness Nederland Willem 2 Academie
Viva la Fitness Tilburg © 2021 - powered by BeweegR | website powered by ompria - design by French Made