Contact opnemen
Meer weten?

viva la fitness tilburg studio

VIVA LA FITNESS IN CENTRUM TILBURG

Viva La Fitness is een exclusieve studio voor personal training, small group training, een ruim assortiment van groepslessen en voeding- en lifestyle begeleiding.

De ruimte van 600 vierkante meter bestaat uit drie lesruimtes, een fitnessruimte, een gezellige bar en verschillende behandelkamers waar diëtisten, gewichtsconsulenten, sportmasseurs, fysio’s en personal trainers hun consults houden. De grote leszaal zal worden gebruikt voor o.a. BBB, Power Workout, verschillende vormen van yoga, pilates en nog veel meer! De kleine (open) zaal wordt ingezet voor spinning en de grote sportvloer met een multifunctioneel toestel voor allerlei circuit-trainingen onder begeleiding van een personal trainer.

In deze studio voor personal training en groepslessen kun je aan de slag met al jouw doelen! We zijn als onderdeel van Gezondheidscentrum Binnenstad de ideale sportaccommodatie voor mensen die 100% begeleid willen sporten en veilig en doeltreffend willen bewegen. Regelmatig exposeert een kunstenaar zijn of haar werk in Viva La Fitness zodat je bij een bezoek niet alleen je lichaam, maar ook je geest prikkelt.

In onze exclusieve studio werken we met een absolute ledenstop dus ben er snel bij!

Volg de updates op onze Facebookpagina, onze website en Instagram.

 

viva-la-fitness-tilburg-spinning

viva-la-fitness-tilburg-bar