Contact opnemen
Meer weten?

personal trainer tilburg

Personal training klantervaringen.

Natuurlijk kunnen wij in geuren en kleuren vertellen hoe goed onze personal trainingen zijn. Maar wie kan dit beter vertellen dan diegene die aan de slag zijn gegaan met een personal trainer bij Viva La Fitness. Lees hieronder de ervaringen en succesverhalen van diegene die jou voor zijn gegaan.

Afspraak maken met personal trainer

Als jij hierdoor overtuigd bent neem dan contact op om jouw eerste personal training in te plannen. Wil je liever eerst kennismaken en nog wat vragen stellen dan kan dat natuurlijk ook. We maken graag tijd voor je vrij voor een kennismakingsgesprek

Wil je samen met een vriend of vriendin Personal Training doen? Dat kan! Meld je dan samen aan en deel gewoon de kosten. Op deze manier wordt trainen onder leiding van een personal trainer haalbaar voor iedereen!

kennismaking personal training


Anouk Bakker | 39 jaar

Personal Trainer: Nicky Becholz – Viva la Fitness

Bijzonder verhaal!
Boston is the dream.

Anouk; Dit ben ik: hardlooptournado, journalist, blogger (www.therunningninja.nl) en nieuwsgierig aagje. Vroeger was ik helemaal niet sportief. Ik was het meisje dat als laatste gekozen werd bij de gymles. Ik heb getennist en verschillende groepslessen gevolgd in grote sportscholen, dit was geen succes. Toen ik zeven jaar gelden begon met hardlopen, merkte ik dat ik voor het eerst in mijn leven ergens goed in was. Dus als ik tegenwoordig geen gewichten in de lucht gooi, ren ik rondjes.

De afgelopen vier jaar ligt de focus op de marathon. Veel mensen zijn verbaasd dat ik, ondanks mijn lengte van 1.55m, aan het trainen ben voor mijn 7e marathon! Om mij te ondersteunen bij het trainen voor de marathon van Rotterdam op 9 april, train ik sinds oktober bij Viva la Fitness onder begeleiding van Personal Trainer Nicky. We werken aan krachtsopbouw, souplesse, plyometrie en uithouding! Rotterdam is super belangrijk, want loop ik de marathon onder de 3:45 uur (dit zou normaal gesproken moeten lukken) en lopen de andere vrouwen in mijn leeftijdsklasse gunstig, dan kan ik me kwalificeren voor… Boston! De Boston marathon is mijn grote hardloopdroom!

Het heeft even geduurd voordat ik vooruitgang zag, maar sinds de afgelopen weken gaat het lopen steeds makkelijker en word ik sneller op de baan. Dit geeft een goed gevoel! Ik ben erg gedreven en competitief en daarom vind ik het trainen bij Nicky tof. Ze daagt me uit dingen te doen waarvan ik denk dat ik ze niet kan, zoals veel te zware gewichten tillen en zelfs op mijn hoofd staan. En tijdens de trainingen zit de vaart er flink in, waardoor ik zeer tevreden naar huis ga. In combinatie met voedingsadvies van Angelique, de voedingsconsulente bij Viva la Fitness, en de pittige spinninglessen van Maudy ben ik goed op weg naar mijn grote droom; Boston!

 

 


Fenna | 27 jaar

4 september 2015 gaf ik mezelf het mooiste verjaardagscadeau wat ik ooit heb gehad, namelijk een nieuwe levensstijl. Ik was net 27 geworden en woog over de 100 kilo. Ik zat letterlijk en figuurlijk totaal niet prettig in mijn vel. Ik besloot dat het roer om moest, want hoe het nu was vond ik het er geen bal aan.

Ik stapte binnen bij een voedingscoach en klopte aan bij Viva la fitness, de slogan deed t m voor mij. Ik had een afspraak met Ward en na het gesprek besloot ik zo snel mogelijk, met hem als personal trainer, aan de slag te gaan. Ik weet nog goed dat ik bij de vragenlijst, waarop stond welke gebieden je wilde trainen, alles aankruiste en Ward moest er om lachen, fanatiek vond ie. 20 kilo wilde ik zeker kwijt, dat had ik nooit uitgesproken want het moest wel haalbaar zijn, en zolang ik het tegen niemand zei, zou ik ook niet falen.. wist ik veel of het zou lukken. Eerst een paar maanden twee keer in de week met Ward getraind, die had me klaargestoomd om mee te kunnen doen met de smallgroup trainingen. Ideaal als je het mij vraagt. Korte trainingen met pure mensen die allemaal komen voor hetzelfde, namelijk sporten. Geweldige begeleiding omdat het niet zo massaal is. Het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit ziet. Iedereen heeft een eigen doel en stimuleert elkaar.
Ik heb mezelf al vaak verbaasd: sporten op zaterdagochtend en thuis oefeningen nog eens uitproberen. Als iemand me had voorspeld dat ik dat zou doen, had ik ze vierkant uitgelachen..

Januari 2017: De knop is dus duidelijk om. Inmiddels ben ik 36 kilo ! afgevallen en al een poosje stabiel. Ik train nu al enige tijd 1x in de week mee met de smallgroup lessen. Geen personal training meer. Ik heb sinds dit jaar een minder beweeglijke nieuwe baan dus ik overweeg om het nieuwe jaar in te knallen met 2x in de week sporten.
Ik heb zoveel respect gekregen voor mijn eigen lichaam. Mijn huid is nog strak, mijn spiermassa is enorm toegenomen en dat is te zien. Ik moet regelmatig nog steeds wennen aan mijn ‘’nieuwe’’ lichaam maar ik voel me fantastisch. Ik wil nooit meer terug naar hoe het ooit was!

Voor het eerst in mijn leven heb ik een sportschool gevonden waar ik tot op heden graag heen ga. Dit is mij super veel waard. De sfeer is laagdrempelig en de begeleiding professioneel, ik voel mij enorm welkom. Ik hoop er nog lang te blijven komen.

 


Marijke Joosen | 35 jaar

Op verzoeken van Paul kwam ik bij de officiële opening in januari 2016 een kijkje nemen bij Viva La Fitness. Na een maand of 3 bijna niks/niks meer aan fitness te hebben gedaan bij mijn vorige sportschool  begon ik vervolgens half januari 2016 aan mijn nieuwe sportieve avontuur. Ik startte met 2 groepslessen in de week (1x move en 1x cross training). Na de eerste cross training van Nicky, welke inmiddels een van mijn grote motivators is want ze zorgt er altijd voor dat je toch net een stapje meer doet dan je denkt dat je kan, dacht ik dit doe ik nooit meer…

Half april 2016, na een aantal maanden twee keer per week te sporten, had ik het idee dat het niet echt beter ging met mijn lichaamsgewicht en vetpercentage. In overleg met Paul ben ik toen begonnen met het Lifestyle pakket  voor wat meer persoonlijke begeleiding (met name kijken wat mijn calorie inname was en of dat ik nog wat aan mijn voeding kon veranderen) zodat de ‘cijfers’ toch wat anders zouden gaan weergeven. Na het bijhouden van mijn voeding bleek dat de totale hoeveelheid eten en de verdeling van koolhydraten, eiwitten (wat zijn dat :-P) en vetten niet helemaal klopte. De remedie om mijn metabolisme een schop onder z’n kont te geven was dan ook: minder eten,  juiste mix van calorie inname, een groepslesje meer gaan volgen en twee keer per maand een half uur personal training bij Paul.

 

Inmiddels sport ik iets meer dan een jaar bij Viva La Fitness en doe ik 4 groepslessen in de week. In de week dat ik personal training heb doe ik 3 groepslessen zodat ik totaal wel mijn 4 sportmomenten heb. Dit heeft er in geresulteerd dat ik sinds april vorig jaar, enigszins tot mijn eigen verbazing, net iets meer dan 7 kg ben afgevallen, mijn vetpercentage met 6% is gedaald (visceraal zelfs 10%) en mijn BMI inmiddels op 21,6 staat. Ik ben aldus meer tevreden met mijn lichaam (always will be a work in progress), voel mij fitter dan ooit en ben veel sterker geworden waardoor ik minder lichamelijke klachten ervaar. Tevens ben ik dusdanig gemotiveerd dat, mijn huidige personal trainer, Maudy mij af en toe terug moet fluiten zodat ik niet teveel ga sproten maar ook tijdig mijn rust pak, welke minstens zo belangrijk is

Mijn motto is dan ook geworden: ‘Once you see results it becomes an addiction’.

Tevens wil ik iedereen die bijdraagt aan Team Viva bedanken voor de motivatie! Zonder jullie had ik mijn eerste doelen zeker niet bereikt. Op naar het volgende doel…


Sheila | 30 jaar

Na mijn vakantie begin dit jaar kwam ik niet meer in de flow van lekker sporten bij mijn huidige sportschool. Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel, dus vond het hoognodig tijd om hier wat aan te doen. Doordat ik in het verleden groepslessen bij Paul had gevolgd en wist dat hij als Personal Trainer aan de slag was gegaan was het voor mij een makkelijke stap om contact met Paul om te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Onze intake gesprek had ik als zeer prettig ervaren en hoefde er dan ook geen seconde meer over na te denken: Bij Viva la Fitness ga ik aan de slag. Mijn doel was uiteindelijk om weer in 2 jurkjes te passen die ik van een aantal jaar geleden had bewaard.

Ik zag uiteraard enorm op tegen  het weegmoment. Ik werd dan ook wel even wakker geschud toen ik het resultaat zag: voor mijn lengte van 1,57 woog ik redelijk zwaar en had ik een ongezond vetpercentage (32,3%).

Vanuit hier ging het avontuur starten: 2x in de week PT en de eerste weken mijn voeding bijhouden.  Gedurende de weken gaf Paul mij continue tips om mijn voeding iets aan te passen, zonder dat het enorm afweek van mijn huidige eetgewoonte. Inmiddels is mijn voedingspatroon langzaam gewijzigd naar een voedingspatroon wat voor mij hanteerbaar is. Dit betekent ook dat ik nog steeds wijntjes kan drinken en wekelijks uit eten kan gaan. Ik weet nu gewoon goed de balans te vinden!

Met veel plezier ga ik naar mijn PT lessen. De PT lessen zijn enorm variërend wat me veel energie geeft, zeker na een dag hard werken. Natuurlijk heb ik ook mijn tegenslagen gehad en zijn er mindere periodes (geweest), maar ben enorm trots op het resultaat wat ik in 5 maanden (samen met Paul) heb behaald:
–          10 kilo afgevallen
–          12,5% gedaald in vetpercentage
–          8,5 cm van mijn middel af
–          9,5 cm van mijn heupen af!
En dit allemaal met behoud van mijn spiermassa!

Naast dat ik nu weer in mijn jurkjes pas, voel ik me mentaal ook een stuk sterker en hoor ik van personen uit mijn omgeving dat ik een vrolijk(er) persoon (geworden) ben!

Ik hoop dat mijn verhaal jullie motivatie geeft om ook jullie doel te behalen. En uiteraard wil ik bij deze Paul nogmaals bedanken en blijf ik lekker doorgaan met trainen.

 


 

Aloys | 53 jaar

Vader en dochter Viva la Fitness Quality time
Mijn dochter en ik hebben een belofte gedaan elkaar aan te spreken op onze wederzijdse gezondheid. Sanne sportte bij een low-budget sportschool en wilde graag dat ik een proefles kwam doen.
Ik ben niet zo van de sportschool maar ach in het kader van de vader/dochter quality time waarom ook niet, wat een tegenvaller was dat!
Groot was dan ook mijn weerstand toen ik weer door mijn dochter voor zo’n proefles werd uitgenodigd. Nee, pa VIVA LA FITNESS is anders !!!
We trainen meerdere keren per week in een “small group” met maximaal 8 personen, o.l.v. één coach, met een hoge mate van persoonlijke aandacht.
Om de quality time te verhogen hebben we nu zelfs 1 keer per week PT (personal training) met z’n tweeën.

Om een lang verhaal kort te maken, we zijn nu 10 maanden verder en onze conditie, uithoudingvermogen en kracht zijn enorm toegenomen. Iedereen complimenteert mijn dochter over haar slanke uiterlijk! (Daar geniet ik, als vader, nog het meest van.) Wat ik in het bijzonder nog wil benoemen is het positieve en het familiaire gevoel dat hier heerst, jong en oud het maakt geen verschil.

Inderdaad, VIVA LA FITNESS is anders !!!

Bedankt daarvoor coaches en sportvrienden.


 

Manon | 27 jaar

Ongeveer een jaar geleden begon ik met sportenbij Viva La Fitness. Hiervoor ben ik lid geweest van verschillende sportscholen, maar kon ik nooit echt de motivatie vinden om daadwerkelijk te gaan. Bij Viva La Fitness was dat anders. Samen met personal trainer Paul heb ik een plan opgesteld om een per week personal training te doen en twee keer per week groepslessen. Door het enthousiasme van Paul en zijn medewerkers ga ik nu wekelijks een keer of 5 sporten.

Personal training is een keer per week voor dat stukje extra begeleiding en om die motivatie vast te houden, maar ook om de techniek extra goed onder de knie te krijgen en persoonlijk steeds een stukje verder te gaan. De groepslessen zijn niet te groot wat het sporten persoonlijker maakt en natuurlijk gezelliger. Daarnaast zijn de lessen erg afwisselend waardoor het nooit verveelt. Je werkt ook allemaal naar een bepaald doel toe, waardoor je elkaar weer stimuleert. Kortom, trainen bij Viva La Fitness is echt aan te raden en dankzij die goede begeleiding blijft het elke keer weer een motivatie om te gaan.


 

Dennis Mutsaers | 43 jaar

Na mijn gehele leven iedere vorm van sport en beweging zorgvuldig te hebben vermeden, werd het toch tijd hier verandering in te brengen. Hoge bloeddruk, overgewicht, de gevolgen van een bourgondische levensstijl waren duidelijk aanwezig. Dit patroon moest doorbroken worden. Maar waar begin je dan? Een abonnement op een sportschool nemen lijkt me niet de oplossing. Ik zou echt niet weten wat ik daar moet doen, weer een goede reden om de vertrouwde positie in de bank weer aan te nemen. Ik zal meer begeleiding en motivatie nodig hebben, maar waar vind je dat? Via de website ben ik terecht gekomen bij VivaLaFitness en heb ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek gemaakt.  Tijdens dit gesprek spreken we af om te starten met 2x personal training per week.

Nou, dat heb ik geweten! De eerste keren wist mijn lichaam niet wat er gebeurde, uren later zit ik nog uitgeteld op de bank. Gelukkig komt hier snel verbetering in. Na enkele maanden ben ik zelfs zo enthousiast geworden dat we de personal training lessen verhogen naar 3x per week. Dit had ik niet zien aankomen.
De goede sfeer bij Viva La Fitness, de vriendelijke en enthousiaste medewerkers, en de variatie in de trainingen, iedere uur personal training is anders, hebben er toch voor gezorgd dat ook deze, sportschuwe persoon tegenwoordig met plezier sport. Iets wat ik niet voor mogelijk gehouden had.

De resultaten mogen er ook zijn. Inmiddels een goede conditie, de broekmaat is een aantal maten gezakt en mijn bloeddruk is inmiddels helemaal in orde, de bloeddrukpillen kunnen gelukkig de prullenbak in. En wat brengt de toekomst? Hopelijk nog veel uren sportplezier met Paul en zijn team, en wie weet, misschien zelfs nóg meer lessen per week.


 

Stacey van Gils | 21 Jaar.

Resultaten behalen en plezier hebben in het sporten. Dit is een feit bij Vivalafitness.

Ik sport nu sinds September bij vivalafitness. 2x per week krijg ik PT van Paul en daarbij doe ik ook regelmatig mee aan groepslessen. Ik heb voor PT gekozen omdat ik als doel had om mijn vetpercentage te verlagen, dit ging mij alleen nog niet goed genoeg af. Samen met Paul ben ik aan de slag gegaan met zware maar vooral erg leuke trainingen.
Paul geeft mij net een extra zetje waar nodig is, past alle trainingen aan op mijn niveau en mijn doel.
Waar Paul mij dat extra zetje geeft tijdens onze trainingen, nemen mijn mede-sporters de rol over door te stimuleren en supporten bij het verlegen van grenzen. Grenzen verleggen is dan zeker wat wij samen doen en wat geeft dat toch een heerlijk/oersterk gevoel. Ik geniet volop van de trainingen, lessen en momenten met iedereen van Vivalafitness. Vivalafitness voelt voor mij als thuiskomen.
Mijn reden om bij vivalafitness te komen sporten was voor mijn doel; het verlagen van mijn vet%, dit is nu nog steeds mijn doel. Maar ik heb geleerd dat dit niet het alle belangrijkste is. Het balans vinden in je doel en optimaal genieten van de weg ernaar toe is belangrijk en dit samen gaat hand in hand  bij Vivalafitness. Ik ben gestart in september met een vet% van 30% en zit ondertussen op 22%. Trots, maar vooral ontzettend dankbaar dat ik lid mag zijn van Vivalafitness.

The best project you will ever work on is yourself, and you will forever be a work in progress. So I’m going to enjoy the ride with Vivalafitness.