Home
>
Personal Training bij Viva la Fitness Tilburg is voor iedereen!

Personal Training bij Viva la Fitness Tilburg is voor iedereen!

Wanneer een training leuk is blijf je gemotiveerd! Daar hebben we onze trainingsruimte ook op ingericht; we zijn niet alleen afhankelijk van de ‘saaie’ fitness apparatuur die standaard in de sportschool te vinden is. Er zijn functionele ruimtes waar we afwisselende parcours kunnen uitzetten, diverse circuittraining kunnen houden, er is een Cross Box waarin je functioneel kracht kunt trainen én we kunnen gebruiken maken van de faciliteiten van Spoorpark Tilburg!

Als je personal training gaat doen bij Viva La Fitness Tilburg ben je exclusief lid. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om je naar jouw doelstelling toe te begeleiden. Je kunt daarnaast inloggen op een online portaal waarin diverse faciliteiten aangeboden worden.

Wil je samen met een vriend of vriendin Personal Training doen? Dat kan! Meld je dan samen aan en deel gewoon de kosten. Op deze manier wordt trainen onder leiding van een personal trainer haalbaar voor iedereen!

Bereik je sportieve doelen sneller met een personal trainer

Om een goed beeld te krijgen van hoe het is om met een personal trainer te sporten, kun je je aanmelden voor een vrijblijvend gesprek bij Viva La Fitness. Aan de hand hiervan wordt bekeken of personal training iets is voor jou en welk traject daarbij zou passen. Naast onze trainers kun je ook in gesprek gaan met een van onze gewichtsconsulenten, dus zowel op het gebied van beweging als voeding is er expertise in huis. Neem gerust een kijkje op onze medewerkerspagina om een indruk te krijgen van ons team.

Wil je vrijblijvend een afspraak maken met een personal trainer? Klik hier ›

Bekijk het Viva la Fitness 4-stappenplan voor Personal training ›

Contacteer ons!
Meer weten?
The best project you'll ever work on is you!

Viva la Fitness Tilburg werkt samen met

Fysio Binnenstad Intenz Bedrijfsfitness Nederland Willem 2 Academie
Viva la Fitness Tilburg © 2021 - powered by BeweegR | website powered by ompria - design by French Made