Contact opnemen
Meer weten?

Personal training voor iedereen

Wanneer een training leuk is blijf je gemotiveerd! Daar hebben we onze trainingsruimte ook op ingericht; we zijn niet alleen afhankelijk van de ‘saaie’ fitness apparatuur die standaard in de sportschool te vinden is. Er zijn functionele ruimtes waar we afwisselende parcours kunnen uitzetten, diverse circuittraining kunnen houden én er is een Cross Box waarin je functioneel kracht kunt trainen.

Als je Personal Training gaat doen bij Viva La Fitness ben je exclusief lid. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om je naar jouw doelstelling toe te begeleiden. Daarnaast betekent dit dat je onbeperkt gebruik kunt maken van het groepslessenaanbod én je kunt inloggen op een online portaal waarin diverse faciliteiten aangeboden worden.

Wil je samen met een vriend of vriendin Personal Training doen? Dat kan! Meld je dan samen aan en deel gewoon de kosten. Op deze manier wordt trainen onder leiding van een personal trainer haalbaar voor iedereen!

Bereik je sportieve doelen sneller met een personal trainer

Om een goed beeld te krijgen van hoe het is om met een personal trainer te sporten, kun je je aanmelden voor een vrijblijvend gesprek bij Viva La Fitness. Aan de hand hiervan wordt bekeken of het iets voor jou is en welk traject daarbij zou passen. Naast onze trainers kun je ook in gesprek gaan met een van onze gewichtsconsulenten, dus zowel op het gebied van beweging als voeding is er expertise in huis. Neem gerust een kijkje op onze medewerkerspagina om een indruk te krijgen van ons team.

Wil je vrijblijvend een afspraak maken met een personal trainer?, klik hier.

Bekijk hier het Viva la Fitness 4 stappenplan.

 

klantervaringen personal training tilburg

personal trainer tilburg

agenda

bekijk hier de hele agenda

Nieuwe les: ‘LXR training!

Wil je meer weten over LXR training?... lees meer ...

Bootcamp vanaf april 2017 weer op het lesrooster

‘Bootcamp vanaf april 2017 weer op ons... lees meer ...

Wil jij deelnemen aan de Afslankcursus?

10 weken Afslank cursus voor 99,95 incl.... lees meer ...

Viva La Fitness stappenplan Personal Training

1.    Intake programma

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin je jouw wensen en behoeften kenbaar kunt maken. Aan de hand daarvan kunnen wij bekijken wat we voor je kunnen betekenen met onze ervaringen en expertise. In dit gesprek komt naar voren wat jouw persoonlijke doelen zijn en wordt er een vrijblijvend advies gegeven door je personal trainer over uw gezondheidssituatie. Mocht je aan de hand van dit gesprek willen starten met een traject, wordt er een vervolgtraject voor je samengesteld en zullen wij je verder begeleiden en trainen.

2.    Start programma

Afhankelijk van de doelstelling zal er bij aanvang van het traject een Health Check plaatsvinden. Deze Health Check houdt in:
–    Medische vragenlijst
–    Fit-test (kracht/conditie)
–    Voedingsanalyse

Met de uitslag van de diverse testen als startpunt, zal er een persoonlijk beweeg- en leefstijlplan worden uitgestippeld. We zullen concrete afspraken maken over de frequentie van het trainen en er worden in een realistisch tijdpad doelen gesteld en nageleefd.

3.    Begeleiding, training en coaching

Als de start is gemaakt ga je onder begeleiding van een personal trainer sporten. Afhankelijk van de doelstelling kan dit op verschillende locaties. Indien je het prettig vindt om zelf een locatie te kiezen, denk aan een park, kantoor of gewoon thuis in je tuin, dan is dit mogelijk. We kunnen dan vooraf bepalen of het nodig is om extra materialen mee te nemen.

4.    Evaluatie en vervolgtraject

Je startprogramma zal minimaal 12 weken duren. In dit programma zit een evaluatie- en testmoment om, daar waar nodig, het programma aan te passen aan je situatie van dat moment.  Na deze 12 weken vindt er weer een evaluatie- en testmoment plaats. Samen met je personal trainer bespreek je je vorderingen en wordt er bekeken welk vervolgtraject voor jou het beste is.