Home
>
Viva la blog
>
Bootcamp in Tilburg, lekker buiten sporten

Bootcamp in Tilburg, lekker buiten sporten

Blog geschreven door Paul Franssen - 15-04-2015
Viva la Fitness Blog - Bootcamp in Tilburg, lekker buiten sporten - Paul Franssen

Yeah! We zijn alweer 2 lessen onderweg in de 1e opbouwfase (Get Ready For Bootcamp) van Bootcamp Viva la Fitness. In totaal zijn er 4 fasen waarbij we naarmate de groep sterker wordt heftigere trainingen gaan doen. In totaal is het een lessenreeks van 12 lessen waarbij we afsluiten met een 13e les in de Loonse en Drunense duinen met een ‘Wreck The Instructor Day’! Dan mogen de deelnemers (uiteraard nadat ik ze 1,5 uur over de duinen heb gejaagd;) de instructeurs een half uur over de duinen jagen om wat vergelding te krijgen voor 12 weken bloed, zweet en tranen!


We zijn met een groep van 15 bootcampers en veel deelnemers zijn nog niet zo gewend aan hardlopen dus gelukkig bouwen we daarin geleidelijk op. Het zijn nu voornamelijk veel grondoefeningen en samenwerkingsopdrachten waar we sterker van worden! Leuk om te zien dat sporters die normaal de groepstrainingen Move en Cross doen enorm veel lol hebben met deze buitentraining. Dat komt natuurlijk ook wel een beetje door bijvoorbeeld de tik spellen en samenwerkingsopdrachten die gewoon erg leuk zijn haha! En vermoeiend!

Ik heb veel overgenomen uit mijn tijd in dienst bij de 11 luchtmobiele brigade waarbij we dagelijks PT (physical training) deden waarin we legio oefeningen en opdrachten deden die ik nu dankbaar gebruik in mijn lessen.

We trainen nog 1 les in het leijpark en daarna gaan we verkassen naar het Stuijvesantplein. Hier heb ik een viertal lessen voorbereidt waar we gebruik van attributen maken zoals tunnels, bankjes, klimrekken etc. Erg leuk voor de afwisseling en voor de opbouw!

We trainen nu op de dinsdagavond om 20:00 uur en de zaterdag 11:00 uur komt er nog bij als er meer animo is voor Bootcamp.

Wil jij medoen, meldt je dan aan voor een gratis proefles en ervaar hoe leuk een bootcamp is.
Contacteer ons!
Meer weten?
The best project you'll ever work on is you!

Viva la Fitness Tilburg werkt samen met

Fysio Binnenstad Intenz Bedrijfsfitness Nederland Willem 2 Academie
Viva la Fitness Tilburg © 2020 - powered by BeweegR | website powered by ompria - design by French Made