Home
>
Viva La Fitness 4-stappenplan Personal Training

Viva La Fitness stappenplan Personal Training

1. Intake programma

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin je jouw wensen en behoeften kenbaar kunt maken. Aan de hand daarvan kunnen wij bekijken wat we voor je kunnen betekenen met onze ervaringen en expertise. In dit gesprek komt naar voren wat jouw persoonlijke doelen zijn en wordt er een vrijblijvend advies gegeven door je personal trainer over uw gezondheidssituatie. Mocht je aan de hand van dit gesprek willen starten met een traject, wordt er een vervolgtraject voor je samengesteld en zullen wij je verder begeleiden en trainen.

2. Start programma

Afhankelijk van de doelstelling zal er bij aanvang van het traject een Health Check plaatsvinden. Deze Health Check houdt in:

 

Met de uitslag van de diverse testen als startpunt, zal er een persoonlijk beweeg- en leefstijlplan worden uitgestippeld. We zullen concrete afspraken maken over de frequentie van het trainen en er worden in een realistisch tijdpad doelen gesteld en nageleefd.

3. Begeleiding, training en coaching

Als de start is gemaakt ga je onder begeleiding van een personal trainer sporten. Afhankelijk van de doelstelling kan dit op verschillende locaties. Indien je het prettig vindt om zelf een locatie te kiezen, denk aan een park, kantoor of gewoon thuis in je tuin, dan is dit mogelijk. We kunnen dan vooraf bepalen of het nodig is om extra materialen mee te nemen.

4. Evaluatie en vervolgtraject

Je startprogramma zal minimaal 12 weken duren. In dit programma zit een evaluatie- en testmoment om, daar waar nodig, het programma aan te passen aan je situatie van dat moment. Na deze 12 weken vindt er weer een evaluatie- en testmoment plaats. Samen met je personal trainer bespreek je je vorderingen en wordt er bekeken welk vervolgtraject voor jou het beste is.

Contacteer ons!
Meer weten?
The best project you'll ever work on is you!

Viva la Fitness Tilburg werkt samen met

Fysio Binnenstad Intenz Bedrijfsfitness Nederland Willem 2 Academie
Viva la Fitness Tilburg © 2021 - powered by BeweegR | website powered by ompria - design by French Made