Contact opnemen
Meer weten?

Als personal trainer kom je vaak klanten tegen met allerlei vragen over gezonde voeding. Afslankprogramma’s zoals Sonja Bakker, de Voedsel zandloper en nog vele andere hypes zijn het onderwerp van gesprek. Vaak is de marketing van dit soort producten hetgeen wat echt werkt.

Hypes zijn dikwijls gebaseerd op alles of niets. Maar zo zwart-wit is het natuurlijk niet. Bijvoorbeeld mag je vaak helemaal geen koolhydraten eten terwijl dit macronutriënten zijn die ons lichaam absoluut niet kan missen. Echter kun je wel de hoeveelheid afstemmen op de arbeid die jouw lichaam op een dag levert. Op deze manier zal jouw lichaam de koolhydraten die je niet verbrand minder opslaan in je vetreserves. In het boek ’77 Fabels & Feiten Over Onze Voeding’ beantwoordt auteur Hans Kraak de meest voorkomende vragen over onze voeding. Het boek geeft ook een goede aanzet naar het bewuster omgaan met je voeding.

Je kunt dit boek bestellen bij de online boekenwinkel; Livreria. Klik hier om dit boek te bestellen.

Veel leesplezier!

Wil jij weten wat voedingsbegeleiding door een voedingscoach van Viva la Fitness voor jouw kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.